Hastanemizde Tütün Bağımlılığı Tedavisi Eğitim Programı Düzenlendi
19 Nisan 2024

Açılış konuşmalarını, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Dursun Ali SAĞLAM, Göğüs Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yrd. Osman Yağız ATLI ve Göğüs Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Serap DURU’nun yaptığı program iki gün sürdü.

Toplamda 4 oturumun gerçekleştiği programda; Prof. Dr. Nazmi BİLİR, Prof. Dr. Ersin GÜNAY, Prof. Dr. Elif BABAOĞLU, Doç. Dr. İpek CANDEMİR, Doç. Dr. Gülbahar DARILMAZ, Doç. Dr. Yakup ARSLAN, Öğr. Gör. Dr. Oğuz KARCIOĞLU, Dr. Peyman ALTAN, Uzm. Dr. Aslı ALKAN, Uzm. Dr. Sanem YAZICI, Uzm. Dr. Özlem SÖNMEZ, Uzm. Dr. Ezgi ERDEM TÜRE ve Uzm. Dr. Yağmur Gizem TİMURHAN konuşmacı olarak katıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden hekimlerin de katıldığı, tütün bağımlılığı ile mücadele ve tedavi seçeneklerine ilişkin düzenlenen etkinlik, belge takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

dr

• dr