Asistan Laboratuvar Atölyesi Gerçekleştirildi
26 Mart 2024

Asistan Laboratuvar Atölyesi Gerçekleştirildi

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (EKMUD)’nin desteği ile Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Eğitim ve Yeterlik Kurulu (EMEK) Asistan Laboratuvar Atölyesi 24-25 Kasım 2023 tarihinde Ankara Etlik Şehir Hastanesi Mikrobiyoloji Laboratuvarında gerçekleşti.
Doç. Dr. Gönül Çiçek Şentürk moderatörlüğünde, Doç. Dr. Nesibe Korkmaz, Doç. Dr. Aslı Haykır Solay ve Uzm. Dr. Semanur Kuzi’ nin katkıları ile gerçekleştirilen atölye çalışmasına farklı illerden Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji son yıl asistanları katıldı.
Atölyede teorik bilginin yanında yoğun bir şekilde laboratuvar pratiği de yapıldı. Katılım gösteren ve son testte  başarılı olan asistanlara başarı belgeleri verildi.
Atölye çalışmasının başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde, Etlik Şehir Hastanesi Mikrobiyoloji Laboratuvarı Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Murat Aral ve İdari Sorumlu Uzm. Dr. Gönül Aksu başta olmak üzere Uzm. Dr. Elif Tuğçe Güner, Uzm. Dr. Müge Aslan ve Doç. Dr. Selma Usluca katkıda bulundu.

• Asistan Laboratuvar Atölyesi Gerçekleştirildi