Kadın Doğum Hastanesi Ziyaret Saatleri ve Kuralları
11 Mart 2024

1- Ziyaret saatleri; Yoğun Bakım Servislerinde her gün, 13.00 – 14.00 ,  Akşam; 19:00 – 20:00 olarak belirlenmiştir.
2- 0-12  yaş arası çocukların vücut direnci büyüklerden daha zayıf olduğundan mümkün olduğunca hasta ziyaretlerine ve hasta olmadıkları sürece hastane ortamına getirilmemeleri gerekir. Ancak bazı durumlarda çocukların ziyaretinin hasta iyileşmesi üzerinde olumlu etkileri olduğundan, enfeksiyon kontrol ilkelerine uymak kaydı ile ve hastanın hekimi uygun gördüğü sürece çocukların anne, baba ve kardeşlerini ziyaret etmelerine izin verilebilir.
3-  Hastanız için enfeksiyon riski içerdiğinden hasta servislerine çiçek (yapay, topraklı, buket vb.) kabul edilmemektedir.
4- Hastanızın sağlığını korumak için lütfen dışarıdan yiyecek, içecek getirmeyiniz.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz…